23948sdkhjf

Semco tegner ny logistikaftale

I de næste to år skal Blue Water levere globale logistikløsninger til Semco Maritime. Gode erfaringer fra tidligere projekter har lagt fundamentet til den nye kontrakt
Igennem mange år har de to Esbjerg-virksomheder Blue Water og Semco Maritime samarbejdet på flere rig- og infrastrukturprojekter. De fælles erfaringer, som virksomhederne har samlet, har været afgørende for en ny kontrakt.

- Blue Waters globale erfaring med at arbejde inden for energi- og offshorebranchen, deres forståelse for et projektbaseret miljø, som det vi har i Semco Maritime, og deres fleksible tilgang til vores behov og vores kunders projekter gør os sikre på, at vi har et godt fundament til et succesrigt samarbejde i de kommende år, siger Roderick McNeil, som er indkøbsansvarlig hos Semco Maritime.

Blue Water tror på, at netværket med 68 egne kontorer og mere end 40 års erfaring i olie- og energiindustrien er essentielt for samarbejdet.

- Igennem mange år har vi transporteret stort set alle typer gods lige fra små pakker til hele olierigge til alle verdenshjørner. Vi har opbygget et stort internationalt netværk af egne kontorer, og begge virksomheder er repræsenteret på mange af de betydningsfulde olie- og gasområder rundt omkring i verden. Det giver Semco Maritime mulighed for at være tæt på vores regionale specialister, som har et stort kendskab til de lokale forhold, siger Thomas Bek, som er global ansvarlig for Blue Waters olie-, energi-, og industrielle projekter.

Semco Maritime opererer med fem forretningsområder: Oil & gas, Wind power, Rig projects, Power projects og Projects & technology. Virksomheden har kontorer i Danmark, Norge, Storbritannien, De Forenede Arabiske Emirater, Singapore, Vietnam, Australien, Centralamerika og USA og over 2.000 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111