23948sdkhjf

Nordhavn klar med ny afdeling

Nordhavn Marine & Offshore oplever stor efterspørgsel på markedet for renovering af topstykker. Nu har de sat en ny afdeling i søen, der allerede har godt med opgaver i ordrebogen
Et defekt topstykke kan koste dyrt i nedetid – især hvis der er ventetid på reservedele til den pågældende type motor.

Derfor har Nordhavn Marine & Offshore i Randers startet en specialiseret afdeling op, der renoverer topstykker fra alle mærker af fastrunning motorer – både diesel- og benzindrevne. På den måde har de nu mulighed for at begrænse den tid, et skib ligger stille og venter på et nyt topstykke.

- Vores servicefolk oplevede sommetider lang responstid, når de bestilte nye topstykker, især til ældre motorer og udgåede modeller. Derfor var der en stor efterspørgsel fra kundernes side på en nu og her-løsning. Det kan vi tilbyde med den nye afdeling, siger Jørk Rudolph, salgschef ved Nordhavn Marine & Offshore.

Virksomheden har mere end 60 års erfaring med at levere både totalløsninger og reservedele til dieselmotorer, generatoranlæg, dieselgeneratorer og nødstrømsanlæg inden for marine, offshore og industri.

Nordhavns produkter er baseret på mærker som Sisu og Scania, men i den nye afdeling renoveres alle mærker fra fastrunning motorer. Nogle topstykker skal have skiftet defekte komponenter, andre skal renses for urenheder, der gør, de ikke kan holde kompression.

- Og selv om vi endnu ikke har markedsført den nye afdeling, så er der allerede stor travlhed. Derfor ser vi store perspektiver i det og har høje forventninger, siger Jørk Rudolph.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094