23948sdkhjf

Maritim vækstvirksomhed igen med i prisopløb

Stæhr Marine Engineering i Frederikshavn er for andet år i træk indstillet til det lokale erhvervsråds Iværksætterpris.
Stæhr Marine Engineering har siden etableringen for to år siden skabt en gedigen forretning, der bidrager positivt til erhvervsudviklingen i og omkring Frederikshavn.

Det er baggrunden for, at Stæhr Marine Engineering for andet år i træk er indstillet til Frederikshavn Erhvervsråds Iværksætterpris.

Bredt funderet
Virksomheden er bredt funderet indenfor maritim service og smedearbejde generelt, og har specialiseret sig i servicering af gear og projektledelse, men påtager sig mangeartede opgaver, både i udlandet og herhjemme.

Det er to nordjyder med rødder i den maritime branche, Palle Sørensen og Carsten Stæhr, der står bag iværksættervirksomheden med hjemsted i Frederikshavn.

Carsten Stæhr driver også virksomheden Stæhr Telecom. Palle Sørensen har en lang erfaring fra og et bredt netværk i den maritime branche, blandt andet gennem sine tidligere ansættelser som projektleder i andre lokale, maritime virksomheder.

Fremme væksten
En væsentlig del af strategien bag Stæhr Marine Engineering er intentionen om at være med til at skabe arbejdspladser på egnen og at fremme væksten gennem samarbejde med de øvrige virksomheder i den maritime klynge på og omkring Frederikshavn Havn.

Iværksætterprisen uddeles for femte gang til en virksomhed/person, som har etableret eller overtaget en virksomhed i Frederikshavn Kommune inden for de seneste fem kalenderår og gennem dette bidraget positivt til erhvervsudviklingen i området.

De nominerede er indstillet af Skagen Erhvervsforening, Sæby Erhvervsforening, Frederikshavn Erhvervsforening, Frederik handels- og virksomhedsforening, Sæby Handelsstandsforening, Skagen Handelsstandsforening og Turisthus Nord. Vinderen bliver kåret af Erhvervshus Nords bestyrelse.

Sidste års vinder af Iværksætterprisen blev Grenen Maskinfabrik i Skagen. Prisen uddeles ved et lokalt erhvervsarrangement den 16. januar 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11