23948sdkhjf

Initiativpris til HN Group

Billund-virksomheden har modtaget dette års Initiativpris af DI Sydvestjylland.
DI’s regionale Initiativpriser bliver hvert år uddelt til mindre eller mellemstore virksomheder, der har skabt grundlag for vækst gennem initiativ og særlig virkelyst. I år har DI Sydvestjylland valgt at tildele hæderen til Billund-virksomheden HN Group, som de betragter som en meget handlekraftig og innovativ virksomhed.

HN Group producerer sprøjtestøbte og vakuumformede emner til industrien i Danmark, Skandinavien og Europa og en række fjernmarkeder. Det er primært produkter til blandt andet medico-branchen, procesindustrien, bilindustrien, fødevareindustrien og legetøjsbranchen. Og herhjemme er det blandt andet HN Group, Lego ringer til, når de skal have lavet nicheserier af de kendte klodser.

Sammen med medarbejderne har ledelsen i HN Group haft succes med at effektivisere produktionen, hvor man har automatiseret og investeret i robotter. Derudover har man inddraget alle ansatte på virksomheden i arbejdet med indførsel af lean.

Tiltagene bærer frugt - HN Group vokser og skaber gode resultater. På bare 12 måneder er det lykkedes virksomheden at udvide medarbejderstaben fra 60 til cirka 85 medarbejdere. HN Group har i regnskabet for 2013/2014 haft et overskud på 30,2 mio. kr., hvilket er mere end en tidobling fra forrige regnskabsår.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.377