23948sdkhjf

Lemvigh-Müller får anerkendelse fra lærling

Lemvigh-Müller i Randers er netop kåret som Årets Læreplads 2014 af erhvervsskolen Tradium. Det er en af virksomhedens egne elever, der har indstillet Lemvigh-Müller til prisen.
Det er lager- og logistikoperatørlærlingen Mikkel Kjær, der har indstillet Lemvigh Müller til prisen, som man fik overrakt tirsdag, skriver Randers Amts Avis.

- Jeg ønskede at indstille Lemvigh-Müller til titlen som Årets Læreplads 2014, da jeg nu har været hernede i et år. Jeg har været rundt og hilse på alle folkene og været i gang med den største del af alt, hvad de kan tilbyde hernede. Alle tager godt hånd om eleverne og får os lært op mht. til selve arbejdsfunktionen og i henhold til uddannelsen. Hvis jeg nævner, at jeg mangler nogle ting med hensyn til noget jeg skal have i skolen, bliver jeg flyttet over til funktionen, der har det med at gøre, skriver Mikkel Kjær i sin indstilling.

Driftschef Arne Jeppesen fra Lemvigh-Müller er meget glad for prisen, der er med til at understrege, at det arbejde virksomheden lægger for dagen i forbindelse med uddannelse af virksomhedens arbejdskraft virkelig nytter.

Orignialartikel
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094