23948sdkhjf

Ny certificering til Nicon Industries

Efter en vellykket audit meddeler virksomheden, at den nu er certificeret i henhold til EN 3834-2
Direktør Anders Hecht-Pedersen udtaler:

- Vi har igennem de sidste mange år arbejdet efter høje kvalitetskrav, både rent svejseteknisk som i forhold til dokumentationen af sporbarhed og kvaliteten, så på den måde er det ikke en stor ændring for virksomheden. Vi har altid haft et ønske om at levere en høj kvalitet, og har derfor lavet grundig egenkontrol fulgt op af tredjeparts kontrol.

- Men i processen hen mod en certificering, kommer man godt rundt om de fleste rutiner, og det er altid sundt for en virksomhed. Vi har set rutiner der kunne forbedres, og vi synes det har styrket virksomheden, fortsætter han.

- Vi ser også certificeringen i henhold til EN 3834-2 som en sikkerhed for vores kunder, at de trygt kan overlade deres svejste konstruktioner til os, og vide at de får et kvalitetsprodukt leveret herfra – hver gang. De kunder vi betjener indenfor det maritime, offshore vind og offshore olie og gas stiller alle større og større krav til kvaliteten af vores produkter, og derfor slutter arbejdet med at forbedre systemerne og kvalitetsledelsen heller aldrig. Som en naturlig følge af de kundekrav, er vi også i gang med at arbejde hen mod yderligere certificeringer, slutter Anders Hecht-Pedersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.212