23948sdkhjf

Randers-firma leverer til grønlandsk skibsfart

Nordhavn Marine & Offshore leverer til fem nye Royal Arctic Line-skibe.
Det er ikke fem helt almindelige skibe, som Nordhavn Marine & Offshore leverer generator- og nødstrømsanlæg til.

Skibene er Grønlands livsnerve, da de dagligt transporterer eksempelvis fødevarer fra bygd til bygd og samtidig skaber en stabil forbindelse til Danmark og resten af verden i selv de mest ekstreme vejrforhold.

De nye skibe er som erstatning for de udtjente ventet med stor længsel. Royal Arctic Line placerede i første omgang ordren til P&S Werften i Tyskland, men det endte med, at det polske værft Remontowa i Gdansk fik opgaven.

Den ekstra ventetid og behovet for ekstremt holdbare løsninger stiller høje krav til det polske værfts leverandører. Nordhavn Marine & Offshore har fået opgaven med at levere generator- og nødstrømsanlæg - blandt andet fordi virksomheden har god erfaring med at løfte lignende projekter i Grønland.

- Vi er blevet valgt, fordi vi er bredt anerkendt for at skræddersy generator- og nødstrømsanlæg i højeste kvalitet og altid gør vort yderste for at overholde tidsplanen, siger salgschef ved Nordhavn Marine & Offshore, Jørk Rudolph.

Anlæggene varierer i størrelse og er baseret på Scania-motorer. Skibene har hver deres funktion og varierer i størrelse fra ca. 30 TEU og helt op til 606 TEU.

Nordhavn leverer anlæggene i tredje kvartal her i 2014, og de færdige skibe leveres i første halvdel af 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125