23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til metal- og maskinindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Condair
Marianne Jager fratræder som administrerende direktør for Condair, det tidligere ML System, og overlader i stedet posten til Kasper Gissel.

Condair er leverandører af befugtningssystemer til blandt andet supermarkeder, træ- og papirindustri, elektronik- og vindmølleindustrien.

Driftig erhvervskvinde forlader sit livsværk

Danbor A/S
Jørn Bue Madsen er med virkning fra 1. oktober blevet ansat som administrerende direktør hos Danbor A/S.

Danbor A/S udfører reparationer og vedligeholdelse på bore- og produktionsrigge, produktion og konstruktion til offshoreindustrien, overfladebehandling, salg og service af brand- og sikkerhedsudstyr samt cateringaktiviteter.

Læs mere: Ny administrerende direktør hos Danbor

Dansk Design Center
Christian Bason er med virkning fra 1. november blevet ansat som direktør hos Dansk Design Center.

Dansk Design Center udvikler og formidler viden om design og arbejder for at fremme brugen af strategisk design i danske virksomheder og offentlige institutioner. Målet er at øge virksomhedernes konkurrenceevne.

Dansk Gummi Industri A/S
Flemming Rasmussen er indtrådt i bestyrelsen hos Dansk Gummi Industri A/S (kilde: BIQ.dk).

Dansk Gummi Industri A/S udvikler og producerer alle slags valser og formstøbte emner i gummi og polyurethan til blandt andet maskinindustrien, fødevareindustrien, plastindustrien og træindustrien.

Ekko Maskiner A/S
Ole Juul Jørgensen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Ekko Maskiner A/S (kilde: BIQ.dk).

Ekko Maskiner A/S producerer maskiner til håndtering af specialafgrøder.

Georg Jensen A/S
Maud Brown er udtrådt af bestyrelsen hos Georg Jensen A/S (kilde: BIQ.dk).

Georg Jensen A/S designer og producerer metalbaserede luksusprodukter inden for blandt andet smykker, bestik og brugskunst.

Howden
Allan JF Kristensen er blevet udnævnt til divisionsdirektør hos Howden i Europa. Han har hidtil fungeret som administrerende direktør for Howden i Danmark (kilde: Sjællandske Medier).

Howden udvikler og producerer luft- og gashåndteringsudstyr.

InnovationsFonden
Corinna Cortes, Anne Skriver og Trine Winterø er blevet udpeget som medlemmer af bestyrelsen for InnovationsFonden i stedet for Jørgen Mads Clausen, Conni Simonsen og Peter Olesen.

InnovationsFonden har til formål at give tilskud til udvikling af viden og teknologi, herunder højteknologi, der fører til styrkelse af forskning og innovative løsninger til gavn for vækst og beskæftigelse i Danmark.

SE Blue Renewables
Ditlev Engel er indtrådt som bestyrelsesformand hos SE Blue Renewables.

SE Blue Renewables er et joint venture mellem PFA Pension og SE. Sammen driver de ca. 300 landvindmøller placeret rundt i hele Danmark.

Læs mere: Ditlev Engel med i vindmøllesatsning
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078