23948sdkhjf

Ny administrerende direktør hos Danbor

Danbors nye administrende direktør er nu fundet - en mangeårig aktør på de skandinaviske og europæiske energimarkeder med betydelig ledererfaring fra blandt andet solcellevirksomheden Blue Solar og E.On Danmark
Offshorevirksomheden Danbor og dens 370 medarbejdere kan nu byde deres nye topchef velkommen i flokken. Per 1. oktober indleder man nemlig en ny æra hos Danbor - i kraft af den nylige situation, som frasalget fra AP Møller-Mærsk og familieskabet med den norske koncern NorSea Group AS har medført.

Danbors nye administrerende direktør hedder Jørn Bue Madsen. Han er 50 år gammel, født og opvokset i Esbjerg, men har siden sin ungdom tilbragt år i udlandet i forskellige lederstillinger.

Jørn Bue Madsens baggrund er såvel teknikum- som civilingeniør i blandt andet vedvarende energi samt internationale lederuddannelser i henholdsvis økonomi og forandringsledelse samt forretningsudvikling.

Med ledererfaring fra energibranchen herunder E.ON Danmark som CEO har Jørn Bue Madsen senest stået i spidsen for, været medstifter af samt drevet to selskaber blandt andet Blue Solar inden for vedvarende energi samtidig med varetagelsen af diverse bestyrelsesposter i såvel offentlig som privat regi.

Selskabets nye identitet som en del af den norske koncern NorSea Group AS blev en realitet i foråret, og Danbors 40 års jubilæum er netop blevet fejret i august måned.

- Et af NorSea Groups formulerede hovedmål for Danbor er et øget fokus på eksisterende kunder og samarbejdspartnere samt på udvidelse af kundeporteføljen. Dette er jeg ikke i tvivl om, at Jørn Bue Madsen vil sikre med sin kompetente baggrund og erfaring, udtaler John E. Stangeland, CEO hos NorSea Group, som fortsætter:

- Med Jørn Bue Madsens hovedinteresser inden for ledelse, økonomi, strategisk og organisatorisk udvikling og implementering samt forretningsmæssig vækst står Danbor særdeles godt rustet til fremtidens udfordringer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125