23948sdkhjf

Alu-industri kortlægges

650 danske virksomheder i aluminiumindustrien modtager spørgeskema som led i projektet AluVækst
<i>650 danske virksomheder i aluminiumindustrien modtager spørgeskema som led i projektet AluVækst</i>

Danske virksomheder med tilknytning til aluminiumsindustrien modtager i disse dage et spørgeskema, der er et vigtigt led i en samlet kortlægning af branchen. Institut for Miljø- og erhvervsøkonomi ved Syddansk Universitet udfører undersøgelsen, der er et delprojekt i det regionale vækstmiljø, AluVækst, i Løgumkloster.

AluVækst er et konsortium ledet af videns- og kompetencecentret AluCluster med deltagelse af: EUC Syd / Erhvervsakademi Syd Sønderborg, Syddansk Universitet, FORCE Technology, Skive Tekniske skole som repræsentant for Udviklingscenter for Møbel og Træ samt Sønderjyllands TIC og Erhvervscenter.

AluVækst’s hjemmeside, der bliver hjemsted for den nye database over den danske aluminiumindustri.Målet er at skabe et industrielt aluminiumsamfund med en veluddannet arbejdskraft, et vækstmiljø for mennesker og industri, hvor nye effektive arbejdsformer samt tilgang til uddannelses- og forskningsmiljøer er til stede.

I følge lektor Svend Ole Madsen er det den første systematiske kortlægning af en hel industri med omfang, kompetencer, certificeringer, afsætningsforhold, medarbejderstab, omsætning og andre data. Når de mange data, der for en dels vedkommende er fortrolige, er indsamlet, vil de blive samlet i en database på internettet, www.aluvaekst.dk , der bliver tilgængelig for alle, der har berøring med udvikling, produktion og anvendelse af aluminiumsprodukter.

- Vi er sikre på, at vi når ud til en meget stor del af virksomheder med tilknytning til aluminiumsindustrien. Inden de mange skemaer blev sendt ud til alle, har vi lavet en prøveudsendelse til 60 virksomheder, der har taget godt imod det, og der er lavet nogle småkorrektioner undervejs, siger Svend Ole Madsen til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078