23948sdkhjf

L-Tek er nu triple-certificeret

Den danske totalleverandør af ydelser indenfor laserskæring og pladebearbejdning har fået yderligere to vigtige certificeringer i hus.
L-Tek har gennem flere år været ISO 9001-certificeret. Nu er DS/EN ISO 1090-1 samt svejsestandarden for stål og aluminium DS/EN ISO 3834-2 kommet til. Standarder, som L-tek allerede i flere år har arbejdet efter ud fra egne kvalitetsstandarder og svejseprocedurer. Nu er der kommet papir på kvaliteten.

Det får ikke mindst stor betydning for L-Teks fremtidige opgaver for kunder indenfor food- og cleantech, idet der fra 1. juli i år stilles krav om, at alle byggematerialer er ISO 1090-godkendt.

- De nye certificeringer er en naturlig følge af øgede krav fra flere af vore kunder, men de åbner også for, at vi kan ekspandere på yderligere markedsandele, blandt andet indenfor byggeområdet og offshoresektoren, siger kvalitetsingeniør og procedureansvarlig Harly Jensen.

Certificeringen betyder, at 20-30 af L-Teks svejsere løbende skal bestå en prøve, der kvalificerer dem til at leve op til ISO-standarderne. Herudover er der hvert halve år en intern svejseprøve. Flere af svejserne vil være specialiseret indenfor det samme område.

- Vi har sikret os, at vi har dubletter på de forskellige processer. Ellers er vi alt for sårbare, hvis en medarbejder skulle gå hen og blive syg, siger Harly Jensen.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078