23948sdkhjf

KK Metal ruster sig til fremtiden

Som et led i en større vækstplan er KK Metal netop blevet certificeret efter DS/EN 1090-2. Næste skridt er en ISO-3834-godkendelse.
DS/EN 1090-2 godkendelsen er blot et skridt på vejen. Næste godkendelse er ISO 3834, hvilket virksomheden allerede arbejder efter i dag. På længere sigt er det KK Metals klare mål at blive ISO 9001-certificeret.

- Dokumentation og kvalitet betyder mere og mere for kunderne. Med 1090-godkendelsen lever vi op til de kommende lovkrav og beviser hermed, at hos KK Metal har vi styr på alle processer, udtaler Thorkil Lorentzen.

Styrer mod rekordomsætning
KK Metal har de seneste år oprustet kraftigt med indkøb af nye maskiner og overtagelse af en konkurrent. Det har givet vækst – en vækst som nu skal væsentligt forøges. KK Metal har allerede fordoblet medarbejderantallet på spåntagning og forventer flere ansættelser i administrationen og produktionen i løbet af det næste halve år.

En af grundende er ifølge direktør og medejer Allan Skriver Christensen, at underleverandøren har en meget bred maskinpark på trods af virksomhedens beskedne størrelse på 22 ansatte. En bredde som virksomhedens kunder har set lyset i.

- Vi bestræber os på at være kundernes foretrukne totalleverandør af metalemner. Vi kan (næsten) alt her på fabrikken. Lige fra laserskæring og bukning til svejsning og spåntagning af komplicerede emner. Herudover har vi et tæt samarbejde med overfladebehandlere, og vi kan derfor levere nøglefærdige løsninger til kunderne, udtaler han.

Året til dato tegner til at give KK Metal omsætningsrekord. Væk er snakken om krise. Situationen er en anden end før finanskrisen. Virksomhedens fokus på salgsindsatsen har givet et bredere kundegrundlag, og samtidig har man gennemført en række forbedringer i produktionen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126