23948sdkhjf

Det sker: Temadag om rustfri stål

Den danske fødevareindustri er i dag i verdensklasse og har stor succes på verdensmarkedet. Den position er ikke mindst opnået på baggrund af en underskov af højt specialiserede underleverandører i Danmark.
Hvis Danmark skal fastholde positionen på verdensmarkedet, er det nødvendigt, at leverandørerne til procesindustrien løbende udbygger deres vidensniveau – og lever op til de øgede krav fra fødevareindustrien.

- Medarbejderne i produktionen skal hele tiden være opdaterede på den nyeste viden, og det er vigtigt, at alle i processen – medarbejdere og ledelse - har den rette forståelse for dokumentation, materiale, overflader og sporbarhed – og ikke mindst hygiejnisk design, siger forretningsfører Jon J. Kold fra Staalcentrum.

Nødvendigt at øge vidensniveauet
Erhvervsudviklingschef i DS Håndværk & Industri, Steen Hoeck Klausen, er enig i, at uddannelse af medarbejdere på alle niveauer i virksomheden er den vej, den danske fødevareindustri skal gå, for at overvinde de kommende års udfordringer.

- Hvis Danmark skal forblive konkurrencedygtig i en globaliseret verden, er det nødvendigt, at medarbejderne og ledelsen i virksomhederne er klar på konstant at øge vidensniveauet i produktionen. Uddannelse af medarbejderne inden for materialeforståelse, dokumentation og design er og bliver en afgørende konkurrenceparamenter i fremtiden, siger Steen Hoeck Klausen.

Det er på den baggrund, at virksomhedshedsnetværket Staalcentrum og DS Håndværk & Industri indbyder til Temadag om Viden om rustfrit stål, som bliver afholdt tirsdag den 6. maj 2014 på Hotel Varde. Temadagen er for alle, der arbejder med rustfri stål til procesudstyr og komponenter til fødevareindustrien og andre brancher.

Du kan se mere på http://www.staalcentrum.dk , hvor du også kan tilmelde dig. Prisen er 700 kr. for medlemmer af Staalcentrum og DS Håndværk & Industri og 1.500 kr. for ikke-medlemmer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063