23948sdkhjf

Group VH udvider direktionen

Hydraulikvirksomheden henter ny salgsdirektør fra Triax Systems, som samtidig indtræder i selskabets direktion.
Group VH vil i løbet af i år løbende udvikle organisationen, hvor første skridt er ansættelsen af Tonny Gjettermann som salgsdirektør. Han er officielt tiltrådt pr. 1. marts og med sit nyt job træder han samtidig ind i selskabets direktion.

- Vi forventer i de kommende år en markant vækst, specielt på eksportmarkedet. Dette vil derfor skabe mange arbejdspladser, herunder også i Esbjerg. Vi vil derfor jævnlig søge folk via vores hjemmeside over den næste årrække, udtaler Tonny Gjettermann i en meddelelse.

Group VH søger i øjeblikket nye medarbejdere til deres interne salgsafdeling, gerne med hydraulik-erfaring.

Frem i verden
I dag udgør virksomhedens eksport cirka 80 procent af omsætningen, og fremadrettet er det ønsket at styrke de seneste års positive udvikling samt øge fokus på specifikke markeder og segmenter.

Som en af de største leverandører af reservedele til hydrauliske pumper og motorer globalt, er det ambitionen at blive den eneste virksomhed i verden, der har tilladelse til at sammenbygge Axial Piston Units fra Bosch Rexroth i Tyskland.

Ud over det store reservedelslager har Group VH derudover et Quick Units program, hvor specifikke produkter kan leveres fra dag til dag. Og virksomheden arbejder desuden på et nyt system, der giver mulighed for endnu hurtigere leveringstider.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078