23948sdkhjf

Det sker: Mød Italiens automotive industri

Eksportrådet i Italien arrangerer i juni 2014 en matchmaking event med Fiat-gruppen for danske virksomheder.
Den 19. juni åbner Fiatgruppen dørene for en række danske virksomheder med henblik på at udvide gruppens leverandørportefølje. Fiatgruppen, der både producerer biler under det samlede nye navn Fiat Chrysler Automobiles (FCA), hvorunder mærker såsom Alfa Romeo, Maserati og Ferrari kan nævnes, og industrielle maskiner under navnet CNH industrial, der blandt andet inkluderer Iveco, Case og New Holland, er med ambitiøse vækstplaner konstant på udkig efter nye leverandører. Gruppen planlægger betydelige investeringer i produktudvikling og deres produktionsapparat både i Italien og udenlands. Allerede i 2016 forventer Fiatgruppen at fremvise 19 nye italiensk producerede bilmodeller.

Og det er ikke kun automotive leverandører, der kan deltage, men også danske virksomheder, der kan bidrage med produkter og teknologi, som kan optimere Fiatgruppens produktionsapparat herunder energibesparende løsninger.

Siden starten af året har Eksportrådet været i tæt dialog med Fiatgruppen, og har formået at vække gruppens interesse for danske virksomheder. Målet med projektet er at få skabt kontakt mellem danske producenter og de relevante afdelinger i Fiatgruppen, som i sidste ende munder ud i et besøg på hovedkontoret i Torino, hvor de danske virksomheder kan møde repræsentanter fra både indkøb og udvikling.

I et land, hvor det normalvis er svært at nå beslutningstagerne, tilbyder Eksportrådet en enestående mulighed for at komme i direkte forbindelse med en af Italiens største virksomheder, og på den måde at nå ikke bare det italienske marked, men det globale marked.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094