23948sdkhjf

DST A/S udvider med nyt forretningsområde

Ole Worm er blevet ansat som sales manager hos Esbjerg-virksomheden.
Som led i DST’s forsatte udvikling af nuværende samt nye forretningsområder indenfor olie og gas- samt procesindustrien har virksomheden pr. 1. april har ansat Ole Worm i en stilling som sales manager.

Ole kommer fra en stilling som sales manager for Voith Industrial Services i Ringsted (tidligere Skandinavisk Industri Services), hvor han havde salgsansvaret for Nordeuropa.

- Efter mere end 20 år indenfor olie og gas samt energibranchen i Danmark og Nordeuropa har Ole opbygget stor viden om markedet og de krav og forventninger, der stilles til leverandører, og har ligeledes opbygget et stort netværk, siger administrerende direktør Nils Skeby.

- Ole Worm er en stor kapacitet i branchen, hvor han nyder stor respekt og anerkendelse for sin viden og erfaring, og ikke mindst nyder han stor anerkendelse for den troværdige og respektfulde måde, hvorpå han samarbejder med både kollegaer, leverandører og kunder. Jeg ser meget frem til vores kommende samarbejde med Ole Worm omkring udviklingen af dette nye forretningsområde, fortsætter han og bekræfter samtidig, at der bliver brug for en betydelig tilgang af nye medarbejdere i forbindelse med opbygningen af det nye forretningsområde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078