23948sdkhjf

Tre brancheforeninger slår sig sammen

Brancheforeningerne ATT, BIA og VOV har med overvældende flertal besluttet at fusionere og med virkning fra 1. januar 2015 danne en ny samlet brancheforening for tekniske underleverandører.
Flere aktiviteter for medlemmerne, større politisk indflydelse og flere relevante uddannelsestilbud. Det er nogle af visionerne i det fusionsoplæg, som netop er blevet vedtaget på de sidste dages generalforsamlinger i ATT (Brancheforeningerne for Automatik, Tryk og Transmission), BIA (Brancheforeningen for Industriel Automatik) og VOV (Værktøj og Værktøjsmaskiner).

De tre foreninger er efter længere tids drøftelser blevet enige om at forene kræfterne. De slår sig sammen og skaber en ny brancheforening for alle former for industritekniske underleverancer.

Fundamentet i den nye forening vil være de i alt 12 faggrupper inden for en række forskellige fagområder fra metrologi til hydraulik og pneumatik.

Med sammenlægningen håber de tre foreninger desuden, at branchen bliver mere synlig og får større gennemslagskraft over for politikerne og andre vigtige beslutningstagere.

I dag er der 41 medlemsvirksomheder i ATT, 53 medlemsvirksomheder i BIA og 66 medlemsvirksomheder i VOV. Til sammen beskæftiger virksomhederne i de tre foreninger 3.623 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08