23948sdkhjf

FLSmith høster to store cementordrer

FLSmith modtog mellem jul og nytår ordrer for 815 millioner kroner på levering af to cementproduktionslinjer til kunder i Indonesien og Qatar.
To store ordrer er havnet i bogen hos FLSmith mellem jul og nytår. Det fremgår af to selskabsmeddelelser i perioden.

FLSmidth har modtaget en ordre til en værdi af 300 millioner kroner fra den indonesiske cementproducent PT Semen Padang på en cementproduktionslinie med en kapacitet på 8.000 tons i døgnet. Ordren omfatter udstyr til størstedelen af produktionslinien, herunder en råmølle, kulmølle, forvarmer, ovn, brænder, klinkerkøler og siloudstyr samt et komplet kontrolsystem til hele fabrikken.

Den nye produktionslinie bliver den sjette linie på fabrikken. PT Semen Padang er en velkendt kunde hos FLSmidth, som har leveret fire af de fem andre linier.

- FLSmidth har i mange år haft et godt samarbejde med PT Semen Padang og Semen Indonesia-koncernen. De sidste større ordrer fra Semen Indonesia-koncernen til FLSmidth bestod af to produktionslinier, der blev igangsat med godt result i 2012. Det meste af udstyret på Semen Indonesia-koncernens cementfabrikker i Indonesien er leveret af FLSmidth, begyndende med en succesfuld opstart af Padangs første produktionslinie i 1910, udtaler direktør for Cement-divisionen Per Mejnert Kristensen.

Også en stor cementordre til Qatar
Derudover har FLSmidth modtaget en ordre til en værdi af 515 millioner kroner til den qatarske cementproducent Al Khalij Cement, som omfatter levering af en komplet cementproduktionslinie til kundens fabrik i Umm Bab, cirka 100 km øst for Doha. Produktionslinien bliver en kopi af en eksisterende linie, som FLSmidth leverede i 2007.

Ordren omfatter alt hovedudstyret til produktionslinien: Transportanlæg, møller, en komplet ovnlinie, el- og automationssystemer samt filtre. Produktionslinien leveres i samarbejde med CNBM International Engineering, som er en del af China National Building Materials (CNBM) - Kinas største byggematerialekoncern og en global leverandør af integrerede EPC (Engineering, Procurement og Construction) projekter. FLSmidths rolle i samarbejdet er at konstruere anlægget og levere hovedmaskinerne. CNBM har turnkey-ansvaret og har opnået ordren fra Al Khalij Cement i samarbejde med FLSmidth.

Begge ordrer indtægtsføres af Cement-divisionen og vil bidrage til FLSmidths indtjening indtil midten af 2015.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078