23948sdkhjf

Tidlig julegave til Aalborg Engineering

Siemens Sverige har bestilt to varmegenvindingskedler til deres kraftvarmeværksprojekt i Polen til en værdi af små 100 mio. kr.
I halvdelen af 2012 og halvdelen af 2013 har Aalborg Engineering måtte spejde langt efter nye ordrer. Men med en helt ny ordre på knap 100 mio. kr. er ordretørken nu helt og aldeles forbi.

- Det var ikke sådan, at vi kunne se, at ordrerne gik til konkurrenter, men alle projekter blev udskudt hele tiden, og derfor er det særdeles glædeligt, at der er kommet gang i vores branche igen, og vi nu har hentet tre ordrer efter sommerferien, siger en tilfreds administrerende direktør Peter Overgaard.

Siemens-succes smitter af
Kunden til den nye store ordre er Siemens i Sverige, der har fået særdeles godt gang i deres salg af gasturbinefyrede kraftvarmeværker. Det smitter af hos Aalborg Engineering, der har solgt to varmegenvindingskedler til Siemens kraftvarmeværksprojekt i byen Gorzow i Polen, der ligger to timers kørsel øst for Berlin. Kraftvarmeværket er en udbygning og energieffektivisering af byens eksisterende el- og varmeforsyning.

Foruden de to varmegenvindingskedler skal den aalborgensiske ingeniørvirksomhed også levere fødevandssystem, pumper og montage af hele leverancen.

- Ordren kommer som en naturlig forsættelse af det samarbejde, vi efterhånden har fået opbygget med Siemens i Sverige. Vi er netop nu ved at idriftsætte den seneste leverance med to varmegenvindingskedler, der gik til Belaruskali i Hviderusland. Projektet kommer også præcis, som vi er færdige med vores sidste ordre til Polen, og bliver derfor også en naturlig forlængelse af vores arbejder i Polen, siger Peter Overgaard.

I følge direktøren kan Aalborg Engineering nu gå ind i 2014 med en tilfredsstillende ordrebeholdning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141