23948sdkhjf

Ny Stenderup Maskinfabrik satser offshore

Underleverandøren sigter mod at blive ISO 9001-certificeret i første halvår af 2014.
Ny Stenderup Maskinfabrik har fået støtte til certificeringen gennem Væksthus Syddanmark, og målet er at have certificeringen på plads i sommeren 2014.

- Vi har valgt at gøre det for at kunne bevise overfor vores kunder, at vi har styr på vores kvalitet, og fordi vi gerne vil henvende os til en ny målgruppe inden for offshore, hvor det er et ufravigeligt krav, at man har en 9001’er, forklarer indehaver af Ny Stenderup Maskinfabrik, Torben Pryds, til Metal Supply.

Satser på Norge
Broby-virksomheden leverer i dag en del til fødevare- og emballageindustrien, men man har også haft underleverandøropgaver til olie- og gasindustrien, og offshore-sektoren vil være en naturlig forlængelse af det arbejde.

- Vi vil især gå efter at få nogle komplekse dreje/fræseemner og se, om vi kan dygtiggøre os inden for nogle af de sværtbearbejdelige materialer. Der kan vi fornemme, at der er mangel på underleverandører, som tør binde an med opgaverne, siger Torben Pryds, der blandt andet vil kigge mod Norge for at finde kunderne.

- I første omgang skal vi have certificeringen på plads, for ellers kommer vi ingen vegne i den her sektor, men derefter er det planen, at vi vil markedsføre os på messer specielt rettet mod offshore-sektoren deroppe. Det kunne sagtens blive som en del af en dansk fællesstand, fortsætter han.

Ny 3D-målemaskine
Torben Pryds melder om forrygende travlhed hos den fynske underleverandør for øjeblikket, og samtidig med arbejdet med ISO-certificeringen er det blevet til endnu en maskin-investering:

- Vi har anskaffet os en Tesa Micro-Hite 3D-målemaskine, som vi bruger som en slags ”værkstedsmaskine”, hvor vi kan opmåle de emner, vi har fremstillet, lagre data og udskrive en målerapport hvis kunden ønsker det, siger Torben Pryds, og slutter:

- Det er første gang, vi har en målemaskine, og vi vil bruge den til at kontrolmåle vores emner løbende, så vi sikrer kvaliteten, og samtidig får vi mulighed for at måle og kontrollere nogle ting, som kun kan lade sig gøre med en målemaskine.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078