23948sdkhjf

Danske underleverandører optimistiske efter Elmia

Den svenske messe blev en stor succes for den danske fællesstand og dens 24 udstillere.
Man mærkede det straks, da man kom inden for på Elmia Subcontractor – optimismen og foretagsomheden er tilbage i underleverandørbranchen. Med sine godt 1.200 udstillere er Elmia Subcontractor den største og vigtigste specialmesse for underleverandører i Nordeuropa, og messen var igen helt udsolgt.

Også den danske fællestand var med sine 24 virksomheder fuldt booket. Standen var i år blevet udvidet, og havde fået nyt design. Og det, sammen med en ny placering i det nye område i hal B, var ifølge Knud Hareskov fra Center for Underleverandører med til at trække flere nye virksomheder med til den svenske messe.

Effektivt afsæt for debutant
Mirit Glas er en af virksomhederne, som havde debut på messen. Hos marketing- og salgsansvarlig, Johan Stenfeldt, var der ingen tvivl om, at valget af den danske fællesstand og Elmia Subcontractor var perfekt som afsæt for deres nye strategi, som fokuser på opstart og intensivering af deres eksportaktiviteter til nærmarkederne.

- Da det er vores første messedeltagelse, har det være rigtigt godt at være en del af det netværk, som etableres omkring fællesstanden, og vi har fået nogle gode råd og tip fra de medudstillere, som har været med i mange år, fortæller Johan Stenfeldt.

Mirit Glas fremstiller kundetilpassede emner i en lang række avancerede glastyper, og Elmia Subcontractor har bestemt overgået de to ejeres forventning. Allerede nu har det resulteret i mange særdeles relevante kontakter, som de i den kommende tid skal følge op på.

Glade veteraner
Virksomheden HAI, som laver overfladebelægning på aluminium, er efterhånden en institution på den danske fællesstand og har været med nærmest fra starten. De udtrykker også begejstring over årets messe.

- Det er den bedste Elmia Subcontractor siden 2008, erklærer area sales director, Jesper Høstrup.

- Stemningen har været pænt optimistisk, og vi har mange gode leads med hjem, som vi i øvrigt allerede er i gang med at bearbejde – vores politik er, at der allerede samme aften går brev ud med tak for besøget til dem, som har besøgt på standen, fortsætter han.

Også den nye fællesstand og beliggenheden får pæne ord med på vejen fra Jesper Høstrup.

- Vi var egentlig noget betænkelige ved at flytte - dels fordi vore faste kunder vidste, hvor vi holdt til, og dels fordi vi egentlig syntes, at den gamle placering var udmærket. Vi må dog indrømme, at den nye stand og placering i hal B fungerer helt perfekt.

Den Danske Fællesstand var arrangeret af Center For Underleverandører og Den danske Ambassade i Stockholm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094