23948sdkhjf

Eksport af dansk vandteknologi til Sydøstasien samles

Danish Water Technology House vil hjælpe danske virksomheder ind på de lukrative markeder for vandteknologi i Sydøstasien.
Eksportinteresserede virksomheder samles nu til orienterende møder omkring mulighederne for at være med i Danish Water Technology House, den kommende danske portal for salg af vandteknologi og viden til Sydøstasien.

Den 18. november holdes mødet i København og den 19. november i Silkeborg.

Danish Water Technology House etableres i begyndelsen af 2014 i Singapore, og det er en del af initiativet Challenge:Water, som Ferskvandscentret står bag. Initiativet har udelukkende fokus på at forbedre forretningsmulighederne for danske vandvirksomheder - både i Danmark, men også på eksportmarkedet. Initiativet er finansieret af Region Midtjylland og EU. Challenge:Water initiativet arbejder sammen med Envidan, DHI og Eksportforeningen, der alle har stor erfaring med eksport til Sydøstasien.

Huset tilbyder danske virksomheder indenfor vand og tilstødende sektorer, som fx energi, en række tjenesteydelser, som alle fokuserer på at styrke markedsføringen og salget af produkter og integrerede løsninger i Sydøstasien. Tjenesteydelserne spænder lige fra hjælp til assistance til fakturering og shipping til adgang til professionelle salgsingeniører.

Derudover arbejdes der på en samarbejdsaftale med Eksportrådet, som skal sikre adgang til vigtige offentlige og private kunder og på den måde bidrage til at få maksimal gennemslagskraft på de sydøstasiatiske markeder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125