23948sdkhjf

Det sker: Linimatic lærer fra sig

Den 21. november kan virksomhedsejere og iværksættere få en lektion i at tilføre kunderne reel værdi, når Linimatic i Helsinge byder indenfor til en snak om at drive vækstvirksomhed.
Det lyder som en reklamekliché, men det er ganske vist: Hos Linimatic i Helsinge er kunderne ikke bare et nummer i rækken. Firmaet, der er specialister i trykstøbt zink, tager ejerskab for alle opgaver og opfører sig med administrerende direktør Jacob Himmelstrups ord ”næsten som kunden selv ville gøre”. Så meget, at man hellere takker nej til en opgave end risikerer at få en kunde ind, som ikke er rigtig for firmaet.

- Det skal være værdifuldt, det vi tilføjer. Vi har ikke så meget et almindeligt kunde-leverandør forhold, men indgår snarere i tætte samarbejder, lyder det fra Jacob Himmelstrup om en af de ting, han vil fortælle om den 21. november.

Dialog med kunderne
Værdien han taler om er blandt andet, at kunden kan mærke, at de er i fokus. Det er også det som gør, at kunderne vælger en dansk leverandør:

- Hvis man kommer som en lille spiller med et akut behov, kan man i Kina godt opleve, at man kommer bag i køen. Det gør man ikke ret tit her, og hvis man gør, får man det at vide. Det kan også være, at kundens plan ændrer sig. Vi prøver at sætte os på deres side og sige, hvad der skal til, for at det kan lykkes, siger Jacob Himmelstrup, der glæder sig til at få en dialog i gang med de besøgende. Der vil være noget at diskutere, lover han, og han vil også gerne have input den anden vej.

- Mange iværksættere har jo en fantastisk idé. Der kan vi tilføre noget realisme. Vi har mange, der banker på med en fyrfadsstage, som vi skal udvikle og producere på licens, uden penge. Men på den anden side har vi gode eksempler på, hvordan man skaber en succes, som kan bruges på tværs af brancher. Det er jo generisk – lige meget om det er yoghurt, metal eller it, så er modningsprocessen den samme.

De Hemmelige Helte
Der er mulighed for at besøge omkring 20 virksomheder over hele hovedstadsregionen som en del af kampagnen De Hemmelige Helte den 21. november. Det er Væksthus Hovedstadsregionen der sammen med de 29 kommuner i regionen står bag, og anledningen er Danmarks Vækst- og Iværksætteruge, der igen er en del af Global Entrepreneurship Week.

- Mange af vækstvirksomhederne er ikke så kendte i offentligheden. Men det er i høj grad dem, der holder hjulene i gang i Danmark, og derfor vil vi gerne fejre dem, fortæller strategi- og kommunikationschef Katrine Nygaard fra væksthuset.

Derudover er det formålet med dagen, at andre iværksættere og virksomhedsejere kan lade sig inspirere og få ny viden om det at drive sin virksomhed frem til vækst.

- Erfaringerne fra de foregående år viser, at de besøgende får et stort udbytte. Når man synes, man har travlt, og alt er hårdt, og så møder nogle, der har klaret sig igennem en hård opstart og vækst, giver det ny energi. Man bliver løftet op over sig selv, siger Katrine Nygaard.

Praktisk information
Hvor: Linimatic, Bomose Allé 12, Helsinge
Hvornår: 21. nov. kl. 15.30-17.00
Mere information og tilmelding: http://www.dehemmeligehelte.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094