23948sdkhjf

Welltec etablerer ny fabrik i Esbjerg

Olieserviceselskabets har indgået aftale med Villemoes Holding om at opføre cirka 6.000 kvadratmeter fabrikslokaler og 1.250 kvadratmeter kontorlokaler i Esbjerg.
Det innovative olieserviceselskab Welltec har i dag indgået aftale om at etablere en fabrik i Esbjerg. Fabrikken skal gøre Welltec i stand til at øge produktionen og sikre kvaliteten af virksomhedens nyeste og mest avancerede produkter, som eksporteres til hele verden.

Borgmester Johnny Søtrup ser frem til at byde firmaet velkommen i EnergiMetropolen.

- Jeg er meget glad for, at Welltec nu har valgt at etablere en ny stor fabrik i Esbjerg. Sammen med Esbjerg Erhvervsudvikling har jeg allerede været i dialog med Welltec siden foråret. En delegation fra Esbjerg var endda med til indvielsen af Welltecs nye hovedkontor i Houston i forbindelse med verdens største olie- og gasmesse i Houston, siger Johnny Søtrup.

7.250 kvadratmeter klar sidst i 2014
Ved ibrugtagning af de nye faciliteter ultimo 2014 ventes Welltec at beskæftige 25-35 højt specialiserede medarbejdere i Esbjerg i fase 1.

Ifølge administrerende direktør i Welltec, Jørgen Hallundbæk, vil fabrikken i Esbjerg blandt andet blive central for udvikling, produktion og levering af Welltecs teknologier til olie- og gasindustrien.

Welltecs nye faciliteter i Esbjerg omfatter ca. 6.000 kvadratmeter fabrikslokaler og 1.250 kvadratmeter kontorlokaler på en grund på ca. 21.000 kvadratmeter på Kjersing Ringvej tæt ved motorvejen. Med etableringen i Esbjerg får Welltec en offshore supply base for operationer i den danske, tyske og hollandske del af Nordsøen samt landoperationer i Centraleuropa.

Ifølge JydskeVestkysten har Welltec indgået aftale med selskabet Villemoes Holding om at opføre fabrik og administration, hvorefter olieserviceselskabet lejer sig ind.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094