23948sdkhjf

Johs. Møllers Maskinfabrik går offshore

Den sønderjyske underleverandør er blevet certificeret efter Achilles JQS og går nu målrettet efter offshore-ordrer i Norge og Danmark.
Johs. Møllers Maskinfabrik er i forvejen storleverandør til vindmølleindustrien, og erfaringerne herfra skal nu overføres til offshore-industrien.

- Vi har en omfattende maskinpark inden for blandt andet skæring, presning og valsning, og det er kompetencer, der i høj grad appellerer til offshore-industrien. Vi vil gerne sprede vores forretning ud på flere kundegrupper, og her er offshore-industrien oplagt, siger Heines Nielsen fra Johs. Møller Maskinfabrik.

ISO-certificering på vej
Han blev ansat hos Vojens-virksomheden for et år siden netop med det formål at opdyrke nye forretningsområder, og her har offshore-sektoren indtil videre haft hans fokus.

- Vi fik Achilles JQS-certificeringen i forrige uge, og den gik glat igennem, fortæller Heines Nielsen.

- Lige nu arbejder vi også på at blive certificeret efter ISO 3834-2. Vi regner med, at det bliver en formsag, for vi arbejder efter principperne, i og med at vi er kvalitetsgodkendt hos de store vindmølleproducenter, uddyber han.

Norsk messe og danske netværk
Han understreger dog, at arbejdet med offshore-sektoren skal ses som en langstrakt proces, og at Achilles JQS-certificeringen blot skal ses som første skridt. Herefter er det planen, at Johs. Møllers Maskinfabrik skal gøre opmærksom på sine kompetencer både i Danmark, men også i Norge som på mange områder efterlyser de kompetencer, den danske virksomhed har.

- Allerede nu er vi i samarbejde med den danske ambassade i Norge, og jeg har været deroppe tre gange i år. I første omgang sonderer vi markedet, og er i denne uge på OTD-messen i Stavanger. Men det er en langsigtet strategi, og vores håb er at komme i kontakt med nogle af de virksomheder, der leverer til de store olieselskaber som Statoil, Shell og Hess, fortæller Heines Nielsen.

- I Danmark har vi gennem et stykke tid været aktive i flere netværk inden for offshore-industrien, men vi har manglet de her certificeringer. Dem har vi nu, og dermed forventer vi, at vi nu kan få foden inden for, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14