23948sdkhjf

Hydraflex gør comeback som gazelle

Den Viborg-baserede producent af hydrauliske cylindre er blevet kåret som gazelle for anden gang.
Dagbladet Børsen kårer hvert år Danmarks vækstvirksomheder. Kravet er fire år i træk med positiv vækst og samlet set mindst en fordobling af bruttoresultatet eller omsætningen i perioden.

Hydraflex fejrede den 23. august sin 10 års fødselsdag samtidig med, at en 2.200 kvadratmeter udvidelse af fabrikken på Fanøvej blev indviet. I alt er der i dag 32 ansatte, og der produceres årligt mere end 35.000 cylindre på fabrikken

Virksomheden, der udspringer af AC Hydraulik, blev første gang kåret som gazelle i 2008, men finanskrisen satte en brat stopper for udviklingen. Både omsætning og antallet af ansatte faldt med mere end 40 procent i løbet af 2009, og først i sidste halvdel af i 2010 kom der gang i hjulene igen. En konstant vækst siden har nu sikret den anden gazelle-kåring. Administrerende direktør Niels Rahbek udtaler:

- Vi er naturligvis meget glade for kåringen, men vækst gør det ikke alene. Nu er opgaven at fortsætte væksten på et mere moderat niveau og derved skabe en mere lønsom udvikling!
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126