23948sdkhjf

Aalborg Engineering henter ny russisk ordre

Strategien omkring Rusland som marked ser ud til at være rigtig, siger en tilfreds administrerende direktør, Peter Overgaard.
I 2011 udvalgte Aalborg Engineering Rusland som et marked, man ville satse på fremadrettet, og det ser ud som om, at det var et rigtigt valg.

- Tilbage i 2011 kunne vi se, at der var et marked i Rusland, hvor vi burde kunne gøre os gældende, men vi var også bekymrede for, om der var så store indgangsbarrierer, at det ville blive for svært. Fremadrettet skal Rusland gerne være med til at udjævne den til tider meget varierende ordreindgang, som en virksomhed som vores oplever, siger Peter Overgaard.

Falder på et tørt sted
Ordren kommer meget belejligt efter lang tids tørke i ordreindgangen. Aalborg Engineering skal levere en gasfyret kedel til det russiske selskab Acron, der er i gang med at opføre en ny ammoniakfabrik i Veliky Novgorod. Fabrikken i Veliky Novgorod baserer sig i øvrigt på teknologi fra danske Haldor Topsøe. Ordren har en værdi på ca. 60 mio. kr.

- I forbindelse med bearbejdningen af det russiske marked har vi haft stor hjælp fra vores slovakiske datterselskab, hvor flere behersker det russiske sprog og den russiske kultur. Ordren skal også hjælpe os med at komme tilbage på ret kurs, efter at et projekt i Norge har kostet os blod, sved og tårer – og rigtig mange penge, siger Peter Overgaard.

I den kommende tid vil Aalborg Engineering fokusere meget på at få flere ordrer i posen, og der er da også gode tendenser i Israel, hvor virksomheden i forvejen er ved at montere en kedel ved Det Døde Hav.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11