23948sdkhjf

Migatronic Automation i nyt robot-samarbejde

Yaskawa, kendt for Motoman-robotter, og Migatronic Automation indleder strategisk samarbejde om avancerede robotsvejseløsninger.
Migatronic Automation har indledt et nyt strategisk samarbejde med Yaskawa, der hidtil har tilbudt robotsvejseløsninger i Danmark gennem Yaskawas agent, Robotcenter Danmark.

Fremover vil Migatronic Automation være Yaskawa Nordics systempartner inden for svejseautomatisering og kan dermed tilbyde de danske kunder svejseautomatiseringsløsninger med Yaskawas kendte Motoman-svejserobotter og tilhørende periferiudstyr. Robotcenter Danmark vil fortsat være Yaskawas agent for det samlede danske marked.

Udvidet sortiment
Keld Kjelgaard, fabriksdirektør for Migatronic Automation, ser dette samarbejde som en spændende mulighed for at udvide forretningsområdet. Ud over Motoman-svejserobotter har Yaskawa et omfattende program af manipulatorer, køreskinner, gantry-systemer, softwareløsninger m.m., som skal supplere Migatronic Automations øvrige produktprogram til løsning af opgaver inden for svejseautomatisering.

Ifølge Keld Kjelgaard vil denne aftale styrke Migatronic Automations markedsposition væsentligt:

- Vore kunder, både eksisterende og fremtidige, vil naturligvis drage fordel af det udvidede sortiment. Vi arbejder hver dag på at udvikle innovative løsninger, der kan forbedre kundernes konkurrenceevne, og med den udvidede produktpalette vil vi i endnu højere grad kunne imødekomme kravene til optimeret rationaliseringseffekt og kvalitet. Ved dette samarbejde får både Migatronic Automation og kunderne gavn af det ekstra sæt af muligheder, erklærer Keld Kjelgaard.

Migatronic Automation har i forvejen samarbejde med robotleverandørerne Fanuc og Kuka og vil fortsat uændret også kunne tilbyde svejseautomationsløsninger baseret på disse leverandørers udstyr og teknologi.

Specialviden giver bedre produktivitet
Jesper Gandrup, administrerende direktør for Robotcenter Danmark, er glad for at få knyttet Migatronic Automation til netværket af systempartnere.

- Migatronic Automation har viden på højeste niveau indenfor selve svejseprocessen og svejsefixturer. Det har de bevist gennem mange års leverancer, og specielt fordi de gentagne gange har leveret til den ekstremt krævende bilindustri. Sammen med Yaskawas meget store standardprogram indenfor robotter, kørebaner, gantrysystemer og manipulatorer sikrer det, at Migatronic Automation kan levere både standardanlæg og ikke mindst de specialanlæg, der efterspørges mere og mere, udtaler Jesper Gandrup.

Samarbejdet indebærer desuden, at Migatronic Automation vil samarbejde med Robotcenter Danmark om at servicere både nuværende og kommende Yaskawa-svejseløsninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14