23948sdkhjf

Nyt om navne: Process Engineering opruster

1. januar er Peter Mischorr er blevet ansat som afdelingsleder i Process Engineerings nyoprettede afdeling i Esbjerg.

Han er uddannet klejnsmed og maskiningeniør og har erfaring med ledelse og projektledelse af store projekter inden for olie & gas-, vind- og mejeribranchen. Hans tekniske kompetencer ligger primært inden for proces, stål, struktur og svejsning.

Peter Mischorr har sin erfaring med ledelse og projekter gennem ansættelser i både mindre og større virksomheder.

En længere ansættelse som senior projektleder hos Maersk Oil har givet ham viden og indsigt i store multidiscipline projekter inden for olie- og gasbranchen, hvor projekter skulle eksekveres offshore. En ansættelse hos ingeniør- og konsulentvirksomheden Biir som senior konsulent, hvor han fungerede som ekstern projektleder hos Vestas og Johnson Controls har givet ham en forståelse for hurtigt at kunne sætte sig ind i kundens problemstilling og derved kunne bidrage til løsning af kritiske problemstillinger. Senest har han været tilknyttet Process Engineering som konsulent hos Q-Meieriene i Norge.

I første halvår af 2024 fortsætter Peter Mischorr med at varetage sine opgaver hos Q-Meieriene i Norge, hvorefter hans fokus vil være på at opbygge en stærk afdeling i Esbjerg.

Artiklen er en del af temaet Navnenyheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078