23948sdkhjf

Q-Interline åbner datterselskab på gigantisk marked

Q-Interline producerer analyseteknologi til landbrugs- og fødevaresektoren, og virksomheden har en strategi om at udbrede teknologien globalt.

I den forbindelse har Q-Interline nu passeret en vigtig milepæl med etableringen af datterselskabet Q-Interline Inc. i USA.

Sales director, Søren Wiborg udtaler i en meddelelse til First North-børsen:

- Vi har aktivt bearbejdet markedet gennem de sidste to år og har opbygget et bredt markedskendskab, et uvurderligt netværk og en solid pipeline, som danner et godt udgangspunkt for vores etablering af eget selskab nu.

Kolossalt potentiale

Q-Interline har igennem mere end 10 år leveret in-line og laboratorie-instrumenter til en af USA's største smørproducenter beliggende i Wisconsin.

- Det er en kunde, som Q-Interline igennem alle årene har haft et tæt samarbejde med. Her er der potentiale for mere forretning med etablering af vores lokale kontor og et stærkt team af kompetente medarbejdere i USA. Derudover vil det være nemmere at vinde andre smørproducenter som kunder, siger Søren Wiborg.

I USA bliver der årligt produceret omtrent lige så meget smør som i Frankrig og Tyskland tilsammen.

Produktionsvolumen i USA medfører et kolossalt stort potentiale for løsninger til optimering af produktionen, og for at kunderne kan udnytte råvarerne bedre og spare ressourcer uden at gå på kompromis med produktkvaliteten. USA har for eksempel verdens største produktion af mozzarella, hvilket Q-Interline har stor erfaring med at måle in-line fra europæiske producenter.

Plantebaserede fødevarer og udnyttelse af alle dele af råvarerne, som betyder nye typer af produkter inden for fødevareingredienser, er også en hurtigt voksende industri i USA, og også her ser Q-Interline et kæmpe potentiale for virksomhedens teknologi.

Boots on the ground

For Q-Interline er det afgørende at være tæt på kunderne både med hensyn til tidszoner, kulturforståelse og forståelse af markedsdynamikker. Processen er allerede startet med at finde lokale medarbejdere, der skal sidde placeret på et kontor i Wisconsin.

- Læring fra etablering af vores datterselskaber i Tyskland og Frankrig viser, at vi fra starten skal ansætte et team med flere dygtige medarbejdere, der kan komplementere hinanden og accelerere udviklingen af selskabet, siger Søren Wiborg, og fortsætter:

- Vi er også godt i gang med at finde præcis lokation for vores kontor og etablere de nødvendige forhold for at få en god start med det nye selskab.

Etableringen af Q-Interline Inc. er sket i tæt samarbejde med Dansk Industri og den officielle virksomhedsadresse for Q-Interline Inc. er midlertidigt hos Q-Interlines advokat i New York.

Udover datterselskabet i USA har Q-Interline allerede datterselskab og kontor i Tyskland og Frankrig.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109