23948sdkhjf

Larko Magnet flytter i nyt domicil

Den danske magnetleverandør har det sidste lange stykke tid været inde i en positiv udvikling, der nu sætter sit aftryk på virksomhedens fremtidige virke i Gentofte.
Pr. 15. juli 2013 flytter Larko Magnet således alle aktiviteter til Skovlunde, hvor 450 kvadratmeter kontor og lager står parat til at blive indtaget på Meterbuen 6.

Ifølge administrerende direktør Lars Kobberholm udgør de nye lokaler en vigtig brik i virksomhedens strategi og fremtidsmuligheder:

- Vi har rigtig mange spændende projekter i gang i øjeblikket, og derfor er det afgørende, at vi er fremtidssikret både med hensyn til lager- og kontorplads. Med den større lagerplads kan vi i endnu højere grad imødekomme kundernes ønsker om endnu flere kvalitetsprodukter med hurtig levering, udtaler direktøren.

Trods krise og til tider pressede budgetter i erhvervslivet bunder successen hos magnetfirmaet i en fortsat stigende efterspørgsel hos såvel danske som udenlandske virksomheder.

- Krisen er ikke gået os ubemærket forbi, men den har fået os til at være på forkanten og fået os til at tænke endnu mere ud af boksen. Det er en rigtig spændende udvikling, vi går ind i, og den kræver, at vi konstant udvikler os og brænder for konceptet for at kunne indfri vores målsætninger, fortsætter Lars Kobberholm.

Med de nye lokaler er det første skridt taget, og med muligheden for yderligere udvidelse i fremtiden ser ledelse og medarbejdere hos Larko Magnet meget positivt på det, fremtiden bringer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078