23948sdkhjf

Midtjysk familievirksomhed vinder danmarksmesterskabet i vækst

AVK Holding vinder hovedprisen ved EY Entrepreneur Of The Year 2023

AVK Holding ved entrepreneur Niels Aage Kjær kan kalde sig den danske vinder af den globale vækstkonkurrence EY Entrepreneur Of The Year 2023. Det stod klart ved landsfinalen, der fandt sted i Lokomotivværkstedet i København.

Virksomheden AVK blev etableret som lokal maskinforretning i 1941 af Aage Valdemar Kjær. Det primære forretningsområde var dengang produktion af kompressorer til køling og køleanlæg.

Innovativ vækst

I dag er AVK en global virksomhed, der beskæftiger næsten 5.000 mennesker og er markedsledere inden for ventiler.

- Hele juryen har forelsket sig i fortællingen om familievirksomheden, der ikke bare er vinder af EY Entrepreneur Of The Year, men er en vinder på flere parametre. De skaber flot og kontinuerlig vækst og tjener penge imens, og samtidig er de særdeles innovative. AVK Holding er ikke kendt i den brede offentlighed, men de har skabt sig et navn i branchen og er kendt og anerkendt som en af verdens førende på deres område, fortæller Lars Fløe Nielsen, der er formand for den danske jury i EY Entrepreneur Of The Year.

Gode værdier

Han suppleres af Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year:

- Det er en virksomhed, der er gode på ESG-området. Generelt er AVK Holding gennemsyret af gode værdier, god ånd samt ordentlighed og hæderlighed. Det er også værd at nævne deres imponerende internationale rejse. De er truly global og har været gennem flere faser af deres internationalisering.

Som vindere af EY Entrepreneur Of The Year i Danmark skal Niels Aage Kjær og AVK Holding repræsentere Danmark ved den store internationale finale i Monaco, der finder sted i sommeren 2024.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109