23948sdkhjf

Fokuseret vækstindsats virker

Overskuddet hos CNC-Onsite strøg i vejret i seneste regnskabsår

Et målrettet strategisk arbejde med at placere CNC-Onsite som central leverandør af onsite præcisionsbearbejdning for vindindustrien ser i den grad ud til at bære frugt.

Det netop afsluttede regnskab viser et overskud før skat på 14,2 mio. kr. Det var ikke blot et 15-dobling fra året før, men også markant over tiden før corona.

Tiden under corona var ellers hård ved CNC-Onsite. Vejle-virksomheden er specialiseret i mobilarbejde for vindmølleindustrien, men rejserestriktioner gjorde det meget besværligt. I stedet har CNC-Onsite brugt tiden på at forberede det vækst-scenarie, man nu indfrier.

- Vi introducerede innovative løsninger som den unikke flangefræsemaskine til store flanger, hvilket har vakt stor interesse. Efterspørgslen efter løsninger til reparationer up-tower, især til ældre vindmøller, samt bearbejdning af store flanger på fundamenter til vindmøller er steget globalt, siger CEO Aage Dam i en pressemeddelelse.

- Vores investering i en styrket organisation, implementering af CNC-styrede maskiner kombineret med meget erfarne medarbejdere har forbedret vores evne til at udvikle innovative løsninger meget effektivt og med en hurtig projekteksekvering, tilføjer han.

Han nævner også indflytningen i et nyt 2.000 kvadratmeter stor domicil i foråret som et grundlag for årets udvikling.

Fokus er på udvikling af specialmaskiner til flangefræsning og skræddersyede løsninger til reparationer, fræsning, gevindskæring up-tower og på kundens lokation. Det er aktiviteter, som fortsat intensiveres og udvides i tråd med øget fokus på bæredygtighed, genanvendelse og reparation fremfor udskiftning af komponenter.

CNC Onsite A/S
Regnskabsår 2022/2023 2021/2022
Valuta Mio. kr. Mio. kr.
Bruttofortjeneste 38,1 12,6
Resultat af primær drift 14,7 1,1
Resultat før skat 14,2 0,9
Årets resultat 11,1 0,7
Balancestatus 32,0 34,6
Egenkapital 18,0 6,9
Antal ansatte 28 18
Kilde: CVR

Artiklen er en del af temaet Regnskab.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109