23948sdkhjf

Lindø nærmer sig 1.500 medarbejdere

Omdannelsen af det tidligere værft til industripark har været en succes, og nye virksomheder kommer stadig til.
58 virksomheder og mere end 1.000 medarbejdere er facit hos Lindø Industri Park, der blev dannet i 2009. I 2012 sendte AP Møller-Mærsk det sidste skib ud fra værftet, og siden da er det for alvor gået stærkt.

- Siden årsskiftet har vi fået omkring ti nye lejere ind, så der sker rigtig meget i øjeblikket. Vi kan se, at der er en række underleverandører på vej ind sammen med Bladt Industries, og der er udsigt til mere arbejde til de virksomheder, der allerede ligger herude, siger divisionsdirektør for Lindø Industri Park, Michael Nymark Hansen, til Børsen.

Omsætning runder 2 milliarder
Netop Bladt Industries er en af de virksomheder, der skal hjælpe med at løfte medarbejdertallet mod de 1.500 i løbet af det kommende år. Den nordjyske virksomhed annoncerede i april, at man vil starte en produktion af vindmøllefundamenter på det fynske værft og til det formål ansætte ca. 200 medarbejdere.

Med Bladt Industries’ tilkomst omsætter virksomhederne i Lindø Industri Park for mindst 2 mia. kr. om året. Uover den nordjyske virksomhed er det Fayard, der er den helt store motor.

Industriparken ejes stadig af AP Møller-Mærsk, men rederigiganten lægger ikke skjul på, at det tidligere værft ikke hører til en af kerneaktiviteterne, og at man derfor gerne vil afhænde aktiviteterne til anden side.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094