23948sdkhjf

Hydract sikrer kapital til fremtidig drift

Hydract har indgået en låneaftale på 1 mio. kr. med en af selskabets aktionærer, MKA Pensionsopsparing, der sikrer, at selskabet kan honorere sine kortfristede betalingsforpligtelser. Det meddeler Hydract i en meddelelse til First North-børsen.

Der er desuden indgået en hensigtserklæring med MKA Pensionsopsparing om en større samlet løsning, som sikrer selskabets længerevarende drift. Denne er imidlertid betinget af en række bemyndigelser, som skal vedtages på en ekstraordinær generalforsamling.

På den ekstraordinære generalforsamling vil bestyrelsen søge om godkendelse til at forhøje selskabskapitalen med og uden fortegningsret med op til nominelt 1.050.000 kr. til en kurs fastsat af bestyrelsen. Derudover vil bestyrelsen søge om godkendelse til at udstede konvertible gældsbreve med nominel værdi op til 200.500 kr. Dermed håber Hydracts bestyrelse at sikre finansiering af driften i de kommende 12 måneder.

I alt forventer bestyrelsen at få 6,8 mio. kr. ind i nytegning af aktier inklusive konvertering af lånet på 1 mio. kr. Dertil kommer 4 mio. kr. fra gældsbrevene, som man forventer at udstede 1. oktober.

CEO Peter Espersen udtaler:

- Vi er glade for at kunne meddele, at der nu tegner sig en langsigtet finansiel løsning, som kan sikre Hydracts fremtidige drift og udvikling. Vi er taknemmelige for, at en af vores eksisterende aktionærer er parat til at træde til med en kapitalløsning. Mit håb er, at den samlede løsning kan implementeres direkte efter afholdelse af den ekstraordinære generalforsamling, idet disse tiltag er livsvigtige for selskabets aktionærer, kunder samt leverandører. Samtidig vil det muliggøre, at selskabet kan fokusere på produktudvikling samt realisering af selskabets fortsatte vækstplan.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109