23948sdkhjf

Dansk vindkonsulent solgt

Silkeborg-virksomheden Delta Wind Partners er blevet solgt til den britiske virksomhed OWC. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

Delta Wind Partners blev grundlagt i 2021 af René Aagaard, Torben Kristiansen and Mads Jensen, som alle har en fortid hos Vestas. Virksomheden er specialiseret i generatorer til offshore-vindmøller og har arbejdet på projekter i Danmark, Storbritannien, Irland, Japan og Sydkorea.

Med opkøbet udvider OWC sit tekniske udbud inden for installation og de operationelle faser på offshore vind-projekter.

- Med Delta Wind Partners udvider vi vores ekspertise og erfaring, så vi kan levere det mest omfattende tekniske tilbud til at understøtte accelerationen af ​​offshore vindindustrien. Det giver os en tilstedeværelse på et vigtigt havvindmarked, i hjertet af, hvor vindenergisektoren blev født. DWP’s imponerende ekspertise inden for WTG-teknologi i de sidste faser af et havvindprojekts livscyklus supplerer perfekt OWC’s erfaring i udviklingsfasen, noget der tilsammen vil tilføje stor værdi for vores kunder. Da vi også har en referenceliste for at arbejde sammen, er denne overtagelse ikke kun en klart teknisk match, men også en perfekt kulturelt match, siger William Cleverly, CEO hos OWC.

Den britiske koncern er til stede i 14 lande, og dermed får Delta Wind Partners muligheden for at ekspandere på nogle af verdens vigtigste offshore-markeder.

- Dette er en enestående mulighed for Delta Wind Partners, da det giver os mulighed for at udnytte vores komplementære kompetencer og udvide vores rækkevidde på de områder, hvor vi udmærker os: planlægning og eksekvering af WTG-aspekterne af projekter. Ved at kombinere vores unikke mølleekspertise med OWC’s brancheførende kapaciteter, får vi uovertruffen adgang til en bredere vifte af projekter, især inden for det blomstrende område med flydende vind, siger René Aagaard, direktør og medgrundlægger hos Delta Wind Partners.

Opkøbet ventes gennemført i tredje kvartal 2023.

Se nøgletal for:
Læs mere om: vindmøller
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.802