23948sdkhjf

Det sker: Dansk-tysk aerospace samarbejde

AluCluster står i samarbejde med tyske partnere bag en kickoff-konference om danske virksomheders muligheder i den tyske aerospace-industri.
Effektive leverandørkæder og en konstant stræben efter nye, innovative leverandører og underleverandører er vigtigere end nogensinde – ikke kun i den generelle produktion, men især indenfor aluminium, eftersom de fleste dele af industrien efterspørger det lette metal. Dette er også tilfældet inden for aerospace-industrien.

AluCluster kører et langsigtet samarbejde med Bayern Innovativ, og det har vist sig at være en effektiv døråbner for samarbejder mellem den danske og tyske industri.

Nøgleordene bag succesen er, at se på efterspørgslen på begge sider af grænsen og matche fokusområder på den tyske side med nye, danske leverandører og underleverandører.

For den tyske aerospace-industri er aluminium en af de sektorer, der byder på muligheder. Derfor afholder AluCluster en konference i samarbejde med aerospace-klyngen Bayern Bavaira e.V. og den danske forsvars-klynge CenSec.

Målgruppen for kickoff-konferencen er beslutningstagere og ingeniører fra aerospace-industrien og aluminiumleverandører med et strategisk fokus indenfor dette felt, samt universiteter og andre institutioner med fokus på innovation og forskning inden for aluminium.

Konferencen skal fungere som kickoff til en række arrangementer og tiltag i løbet af de kommende 1½ år.

Arrangementet finder sted hos Danish Aerotech A/S i Karup Lufthavn, Herningvej 31, 7470 Karup tirsdag den 7. maj kl. 8.30–18.00.

Pris 600 kr. ekskl. moms for medlemmer af AluCluster, CenSec, Bayern Innovativ og Aluminium Denmark, DI – 1.200 ekskl. moms for ikke-medlemmer. Der er et no show fee på 600 kr.

Tilmelding på https://docs.google.com/forms/d/1rc2w60Y...

Se det fulde program på AluClusters hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078