23948sdkhjf

JBRConsult indgår samarbejde med KK Metal

For at styrke salgs- og marketingindsatsen har man pr. 1. april tilknyttet Thorkil S. Lorentzen fra JBR Consult i salgsafdelingen.
I samarbejde med virksomhedens øvrige salgsafdeling skal Thorkil udbygge og vedligeholde virksomhedens kundegrundlag.

I første omgang fokuserer Thorkil på salgsarbejdet sideløbende med marketing. KK Metal har netop investeret i et Mori Seiko multibearbejdningscenter, som skaber gode muligheder inden for spåntagende arbejde. Sammenholdt med overtagelsen af det konkursramte Gl. Bedsted Industris maskinpark og medarbejdere har den nordvestjyske virksomhed alle processer i eget hus og ser et stort potentielt marked både herhjemme og i udlandet.

- Vi har valgt JBRConsult som samarbejdspartner, da de primært beskæftiger sig med salg og marketing inden for metalindustrien. Vi havde brug for input udefra for, at fortsætte væksten og havde gennem netværk hørt om JBRConsult´s arbejde i andre virksomheder, udtaler direktør og ejer hos KK Metal, Allan Skriver Christensen.

Gennem en analytisk og systematisk tilgang til salgsarbejdet skal JBRConsult på både kort og langt sigt styrke KK Metals position på markedet. Allan Skriver Christensen udtaler:

- Resultaterne af samarbejdet har allerede vist sig i form af de første forespørgsler.

JBRConsult er et konsulentfirma beliggende i Viborg, som har specialiseret sig i salgs- og marketingassistance til virksomheder primært inden for metalbranchen. Firmaet har eksisteret siden 2010 og tilbyder en række forskellige ydelser, som alle har til formål, at løfte kundernes salgsplatform i den stigende globale konkurrence.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109