23948sdkhjf

Grundfos opruster i USA

Målet er en fordobling af omsætningen på det amerikanske marked i løbet af fem-seks år.
Grundfos har været til stede i USA i de seneste 40 år, og i dag sidder den danske pumpekoncern med en markedsandel på ca. 8 procent. Der er dog langt større muligheder på det amerikanske marked, mener koncerndirektør Søren Ø. Sørensen.

- Trods den økonomiske, globale situation er USA et af vores helt store vækstmarkeder. I fjor voksede vi 8 procent der og vinder markedsandele. Målet er, at vi skal blive endnu større og nå en omsætning på 1 mia. dollars inden for de næste fem-seks år, siger han til Jyllands-Posten.

Nyt kontor i Chicago
For at understrege ambitionerne i USA åbner Grundfos et nyt regionalt hovedsæde i Chicago, som også skal dække koncernens aktiviteter i Canada og Mexico.

Placeringen er ikke nogen tilfældighed, for netop i Chicago er der store muligheder for Grundfos, idet byen står foran store renoveringer inden for spildevandsområdet. Vigtigheden understreges da også af, at den lokale guvernør fra staten Illinois deltager i åbningen af kontoret.

Grundfos omsatte sidste år for 500 mio. dollars i Nordamerika, og det tal ventes at runde 550 mio. dollars i år. Udover kontoret i Chicago har Grundfos blandt andet et innovationskontor i Silicon Valley og produktion i Mexico.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11