23948sdkhjf

Metal Supply er branchens foretrukne medie

En stor brugerundersøgelse viser, at brugerne er meget tilfredse med Metal Supplys nyhedsbrev.
I vinteren 2010 lavede Metal Supply en større undersøgelse blandt portalens brugere. Det resulterede i ca. 1.500 svar og en masse gode ideer til forbedringer af portalen og nyhedsbrevet.

Udgangspunktet var at få nye ideer og ny inspiration til, hvordan vi kan udvikle portalen i fremtiden samt få brugernes uforbeholdne mening om vores portal og nyhedsbrev.

Og lad det være sagt med det samme – brugerne er godt tilfreds med Metal Supply. Mere end 90 % af brugerne finder artiklerne relevante, og en tilsvarende procentdel finder dem troværdige og saglige.

Brugerne anbefaler nyhedsbrevet
Undersøgelsen viser også, at brugerne er meget loyale over for Metal Supply. Næsten 70 % erklærer sig enige eller delvis enige i, at Metal Supply er deres primære medie inden for metalbranchen.

Det understøttes af, at ligeledes 70 %, af de mere end 12.000 personer der modtager Metal Supplys, nyhedsbrev orienterer sig i det hver dag.

Faktisk synes brugerne så godt om Metal Supply, at 70 % har anbefalet nyhedsbrevet til en kollega.

Et godt annoncemedie
Uden vores annoncører ville det ikke være muligt at distribuere Metal Supply til så mange nøglepersoner i branchen. Heldigvis viser undersøgelse også, at brugerne overvejende er tilfredse med både antallet og typen af annoncer, der er på portalen og i nyhedsbrevet.

50 % af brugerne erklærer sig enig eller delvis enig i, at annoncerne er relevante for deres virksomhed. Samtidig er 75 % af brugerne enige eller delvis enige i, at mængden af annoncer er passende. Sidst men ikke mindst mener 80 % af brugerne, at det vigtigt, at alle annoncer er brancherelevante.

Vi vil bruge undersøgelsens resultat til at udvikle Metal Supply på langt sigt, men samtidig er vi altid interesserede i at høre ris, ros og nye ideer fra vores bruger. Har du kommentarer til Metal Supply – både portalen og nyhedsbrevet – kan de sende dem på .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062