23948sdkhjf
Del siden
Annonce

1. juni 2017 får Nord Tech ny adm. direktør og medejer

Som led i et generationsskifte har Nord Techs grundlægger, Henrik Nielsen, valgt at sælge majoriteten af selskabet til Generationsskifte Invest A/S.

I denne anledning giver han nøglerne videre til en ny adm. direktør og medejer, Peder Villemoes. Tidligere ansat som direktør i Brenderup Trailers.

Siden starten i 1994 har Henrik Nielsen lagt stor vægt på at tilbyde branchens førende systemer inden for fleksibel strømtilførsel og sikkerhed til materialehåndterings-applikationer som kraner, maskiner og transportanlæg.

Systemer der opfylder kundernes behov for høj tilgængelighed kombineret med kompetent rådgivning og service. Et fokus der gennem årene har gjort det muligt at skabe mange tætte og værdifulde kunde- og leverandørrelationer.

Netop pga. de mangeårige relationer er det vigtigt for Henrik Nielsen, at generationsskiftet får en glidende overgang. Han har derfor valgt at fortsætte med at deltage i selskabets udvikling på udvalgte projekter, og som aktivt bestyrelsesmedlem med en anseelig ejerandel.

Både på medarbejdernes og kundernes vegne er Henrik glad for at have fundet en rigtig god løsning på generationsskiftet. ”Vi har fået en motiveret og kompetent direktør, der fortsat vil udvikle selskabets stærke position på markedet og sikre, at alle kunder får en optimal service og et bredt produktprogram af innovative tekniske løsninger”.

Investeringsselskabet Generationsskifte Invest A/S drives af Dansk Generationsskifte A/S, som siden 2005 har gennemført generationsskifter i små og mellemstore danske virksomheder. I forbindelse med transaktionen indtræder Jens Heimburger, Enrico Krog Iversen og Robert Spiild i bestyrelsen.

NordTech Industrisystemer A/S
TEKNIKVEJ 69
5260 Odense S.
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18175509
P nummer: 1001446393

Send til en kollega

0.062