23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Interxion og Schneider Electric i tæt parløb om fremtidens datacentre

Langvarigt, strategisk partnerskab sikrer, at Europas førende udbyder af colocation datacentre kan levere et fleksibelt fundament for fremtidens hybride cloud-løsninger.

Interxion og Schneider Electric samarbejder om at definere de rammer for datacenter-infrastruktur, der sikrer hurtig skalering og udrulning af nye løsninger til kunderne.

Globale megatrends som Internet of Things og Big Data får virksomhedernes brug af data til at eksplodere. Alt og alle er konstant forbundet, og resultatet er et umætteligt behov for flere applikationer, mere computerkraft, mere lagerplads og adgang til data, hvor som helst og når som helst. For Interxion, der er Europas førende udbyder af colocation services med 43 datacentre i 11 lande, er strategien krystalklar: Fremtiden ligger i hybride cloud-løsninger.

"Virksomhederne har brug for stadigt mere plads til at opbevare de voksende datamængder, og de vælger i stigende grad en kombination af public og private cloud. Det vil sige, at nogle data og applikationer flytter op i skyen hos en eller flere cloud-leverandører, mens andre, ofte mere kritiske, data og systemer bliver på virksomhedens egne servere," forklarer Peder Bank, der er administrerende direktør for Interxion i Norden.

Udviklingen betyder, at behovet vokser for en kombination af direkte, sikre forbindelser til anerkendte cloud-services og adgang til en fleksibel infrastruktur, hvorfra den enkelte virksomhed selv kan kontrollere sit hybride set-up.

Fleksibilitet og skalerbarhed er afgørende
Interxion er leverandør af både adgang til cloud-platforme og sikre, effektive datacentre. For Peder Bank er der ingen tvivl om, at større fleksibilitet og skalerbarhed i infrastrukturen er afgørende parametre i kampen om fremtidens kunder. Derfor arbejder Interxion tæt sammen med Schneider Electric om at optimere og fremtidssikre infrastrukturen i Interxions datacentre.

 "Vores kunder skal kunne koble direkte til nye services hurtigere, og de skal kunne skalere deres egne set-ups hurtigere. Derfor skal vi kunne skalere vores infrastruktur hurtigere. Det er ganske enkelt ikke godt nok, hvis der går tre måneder fra en kunde henvender sig til os, til vi kan levere varen," siger Peder Bank.

På forkant med udviklingen
Partnerskabet mellem Schneider Electric og Interxion har især fokus på at designe og udstyre Interxions nuværende og kommende datacentre, så infrastrukturen lever op de nye krav, colocation-udbydere står overfor.

Charlie Timmermann, vice president for Schneider Electrics IT-division i Norden og Baltikum, kalder samarbejdet for et skoleeksempel på, hvordan partnerskaber kan skabe mere forretningsmæssig værdi:

"Vores samarbejde om nye løsninger skal sikre, at Interxion altid er på forkant med udviklingen. Interxion er markedsledende, og når de udfordrer os, bliver vi skarpere og bedre rustet til at beholde vores førerposition. Vores tætte forhold til Interxion bringer os tættere på udviklingen og på at imødekomme markedets nye krav," siger Charlie Timmermann.

Værdi for begge parter
Hos Interxion mener Peder Bank, at den langvarige relation skaber værdi for begge parter, og giver Schneider Electric og Interxion et godt udgangspunkt for at definere infrastruktur-rammerne for fremtidens datacenter.

"Vi kender hinanden rigtig godt og er, så at sige, vokset op sammen. Det gør, at vi kan definere konkrete ønsker og krav, som Schneider Electric finder en teknisk løsning på, så vi hele tiden udvikler os gennem innovation," siger Peder Bank.

Schneider Electrics leverancer omfatter stort set alle aspekter af infrastruktur til Interxions datacentre i hele Europa, fra sparring og serviceydelser til hardware og software. For eksempel elektrisk distribution, beskyttelsesudstyr, UPS, køling, skabe og racks, software til overvågning og optimering, service og vedligeholdelse af udstyr samt strategisk indkøb af strøm.

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.047