23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikkerhedsdyser fra Silvent

Trykluft er en dyr og ikke ufarlig energikilde, derfor bør den håndteres sikkert og økonomisk.

Trykluftstøj forårsager utrolig mange høreskader. Iflg. en amerikansk undersøgelse er helt op til 80% af alle høreskader i industrien forårsaget af trykluftstøj.

Mange steder ledes trykluften ud af et åbent rør. Ved at erstatte et åbent rør med en Silvent sikkerhedsdyse kan man reducere støjniveauet med mindst 10dB(A). Dette opleves af det menneskelige øre som en halvering af støjen.

Silvents sikkerhedsdyser er designet, så de aldrig kan blokeres 100% af en hånd eller anden kropsdel. Det maksimale tryk, der kan samles, kan aldrig overstige 30 psi/ 210 kPa.

Med den rette blæseteknik kan man justere luftstrømmen, så den passer til opgaven samtidig med, at man sikrer sig, der ikke blæses mod den menneskelige hud med en kraft, der er for høj. Med en sikkerhedspistol og valg af den rette dyse til opgaven kan man opnå dette og samtidig sikre energibesparelser, da blæsning med den rette mængde luft, direkte mod det ønskede område og på det ønskede tidspunkt, oftest medfører en reduktion af trykluftforbruget og eliminering af spild.

Sikkerhedsdyserne kan monteres på ergonomisk designede håndtag. Luftmængden, der udledes, kan reguleres efter ønske.

AVS deltager på VTM 2017
Kig forbi stand A-1915, hvor du kan se demo modeller af Silvent sikkerhedsdyser og pistoler

Kan du ikke vente, kan du se mere om blæseteknik her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.141