23948sdkhjf
Del siden
Annonce

dan hill plast A/S producerer ikonisk designer sofa

En udendørs sofa af Verner Pantons Cloverleaf sofa er det nyeste skud på stammen hos den 60 år gamle plastproducent. Et værdisæt om god kvalitet og innovation har været omdrejningspunkt gennem mange års produktion af varierende plastemner.

dan hill plast A/S har i samarbejde med Verpan realiseret udendørsversionen af den ikoniske Cloverleaf sofa i plast. Verpan blev opmærksom på plastproducenten bl.a. via videoen af Veksøs Moove møbel, som ligeledes er produceret af virksomheden. Rotationsstøbte emner i plast, er ideelle til denne type udendørs produkter, da plasten er meget modstandsdygtigt overfor vind og vejr samt gennemfarvet, så plastemnet forbliver pænt i mange år. Derfor opererer dan hill plast også som underleverandør til bl.a. landbrugs- og entreprenørmaskineproducenter.

 ”Rotationsstøbning anvendes til hule emner af næsten alle tænkelige størrelser og faconer. Den tekniske udvikling har gjort, at man kan overfladebehandle, så plastemnerne også bliver velegnet til interiør og designermøbler pga. den flotte finish. Fordelene ved rotationsstøbning er især, at man kan konstruere produktet med indstøbte elementer, og at der er lave formomkostninger, hvilket gør processen velegnet til serier fra 200 til 3000 stk. om året,” fortæller Peder Madsen.

 Cloverleaf sofaen kan på nuværende tidspunkt ses på det nye, innovative Skanderborg Rådhus, og der er store forventninger til salget af Cloverleaf i årene fremover. Verner Panton melder om ordre til kunder rundt omkring i hele verden allerede nu.

dan hill plast A/S
Hornsyld Industrivej 37
8783 Hornsyld
Hedensted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19844692
P nummer: 1002816082

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047