23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal I på messe i 2017?

Kontakt os, så får vi en snak om muligheder, design og opbygning

Standesign A/S tilbyder at stå for udvikling, design og opbygning af din messestand. Som professionel standbygger, er det vores job, at aflevere en nøglefærdig messestand, så I kan have fokus på salgsarbejdet.

Vores projektledere har erfaring med indretning, lyssætning og lokale forhold på de enkelte markeder. Hos os får din virksomhed derfor den rette vejledning i forhold til jeres udstilling og messestand.

Brug det rigtige blikfang

Når du vil trække besøgende til din virksomheds stand, kræver det, at du fanger deres opmærksomhed. Har I for eksempel en stor maskine eller produktionsdel med som blikfang, indarbejder vi det i jeres standløsning.

Bedst mulig servicering af dine kunder

Har du behov for at kunne brygge kaffe til gæsterne på din messestand, kan du vælge mellem en række løsninger. Vi kan for eksempel bygge cafémiljøer, køkkener og displays til fødevarer.

Leje eller køb af messeudstyr

Sammen finder vi ud af den rigtige løsning, både designmæssigt og økonomisk. Hvilke elementer skal skræddersys til jeres messestand og hvad kan med fordel lejes? Vi tilbyder også udlejning af borde, stole, brochurestativ, podier og andre messemøbler.

Få inspiration på hjemmesiden eller kontakt os på 4484 6699 eller på mail

Standesign A/S
Alsvej 2F
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29515824
P nummer: 1012209297

Send til en kollega

0.063