23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Marinemessen SMM Hamborg følges op af INMEX SMM India

Det Blå Danmark er igen repræsenteret på INMEX SMM India, som finder sted 3.-5. oktober 2017 i Mumbai

SMM Hamborg stillede skarpt på digitalisering og grøn fremdrift på messen i september 2016. Det er begge vækstområder, hvor Danmark historisk har gode kompetencer.

Messen tiltrak da også mange besøgende fra Danmark. Danish Marine Group og Danske Maritime tilbød Det Blå Danmark muligheden for gratis bustransport til SMM Hamborg, som betragtes som den vigtigste event i den globale marinekalender.

De to organisationer stillede to busser til rådighed og inviterede passagerne på frokost i loungen på den Danske Fællesstand.  Den danske nationalstand fyldte en hel messehal og repræsenterede over 100 virksomheder. Så danske firmaer og besøgende er bestemt en vigtig del af SMM-messen.  Dette fremgik også ved at daværende udenrigsminister, Kristian Jensen besøgte messen sammen med Friis Arne Petersen, Danmarks ambassadør i Tyskland.

SMM kunne præsentere 14 udstillingshaller med over 2.200 udstillere fra mere end 65 forskellige lande. Som noget nyt på SMM, var der lavet en ekstra hal kun med udstillere med fokus på grøn fremdrift (green propulsion). Messen havde igen i 2016 over 50.000 besøgende og 26 nationalpavilloner fra den globale maritime verden.

SMM Hamborg er en vigtig international begivenhed i den maritime verden, derfor var det også naturligt for Hamburg Messe at indgå et samarbejde med INMEX om marinemessen i Indien. Samarbejdet startede op i 2015 og INMEX SMM India var en realitet.

Den første INMEX SMM India fandt sted i Mumbai i oktober 2015, hvor Danmark også var repræsenteret med en fællesstand arrangeret af Danish Marine Group.

INMEX SMM India 2015 betegnes som en succes med over 600 udstillere fra 30 forskellige lande. Messen havde 8.000 besøgende fra branchen og der blev afholdt spændende konferencer og mere end 300 B2B møder på de 3 messedage.

Der er da også godt fyldt op til den kommende messe, som finder sted 3.-5. oktober 2017. Størstedelen af de 6.600 m2 er besat. Kina, Tyskland, USA, Holland og selvfølgelig Danmark har allerede tilmeldt en national fællesstand.

Den danske fællesstand arrangeres igen af Danish Marine Group, som er den helt store spiller, når det gælder om at samle danske maritime firmaer til eksportfremstød i udland. Både på nærmarkeder og de fjernereliggende, så som Indien.

For yderligere informationer om INMEX SMM India, kontakt gerne Hamburg messens danske repræsentant, Standesign A/S på info@hamburg-messe.dk eller ring til Elisabeth Nørgaard på tlf.: 2041 7966

Standesign A/S
Alsvej 2F
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29515824
P nummer: 1012209297

Send til en kollega

0.047