23948sdkhjf
Del siden
Annonce

400 gæster fejrede 75 års jubilæum

Solen skinnede, musikken spillede, øllene var kolde og snakkelysten og smilene store, da godt 400 gæster fredag hyldede og fejrede Knud Gades 75 års jubilæum.

I Knud Gade glæder direktør Martin Gade sig over det store fremmøde til jubilæumsreceptionen.

- Vi er meget taknemmelige for og stolte af, at så mange kunder, samarbejdspartnere, leverandører, familie og venner havde lyst til at fejre vores store dag sammen med os. Stemningen var hele dagen helt i top, og i Knud Gade vil vi gerne takke hver og én for at være med til at gøre dagen mindeværdig, fortæller Martin Gade, der har en særlig tak til alle medarbejderne.

- Medarbejdernes gave til Knud Gade og alle gæsterne var livemusik med The Bacons og Mini Othello Lagkager fra P.A. Brød. Både musikken og kagerne sad lige i skabet. Det gjorde de mange gaver fra alle gæsterne også, og vi glæder os til at blive forkælet med alt fra god vin til chokolade. Tusind tak til alle for at tænke på os, understreger Martin Gade.

Tre langvarige samarbejdspartnere ønsker tillykke
- I Hvidbo Tag ønsker vi Knud Gade et stort tillykke med jubilæet. Vi har i mange år haft et upåklageligt samarbejde. De er dygtige til at krane vores tagpap og isolering. Servicen og samarbejdet er i top. Knud Gade kommer altid, når vi ringer. De er fleksible og har kapacitet til at finde en løsning, når det haster. Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde.

Thomas Bodilsen, Hvidbo Tag

- Stort tillykke med jubilæet. 75 år er imponerende, men ikke overraskende. For Knud Gade er en veldrevet virksomhed. I Aagaard Jensen Gruppen har vi i mange år samarbejdet om blandt andet udlægning af køreplader, entreprenørkørsel og mindre kranopgaver som nedsænkning af 10 tons tunge brønde. Samarbejdet kører altid snorlige, professionelt og med levering til aftalt tid.

Simon Jensen, Aagaard Jensen Gruppen

- I Anton Knudsen vil vi gerne ønske Knud Gade et stort tillykke med deres 75 års jubilæum. Vi er glade for samarbejdet, hvor en aftale altid er en aftale, hvad enten de kraner køreplader, elementer eller brønde. Ordentlighed har gennem alle årene været fundamentet i vores samarbejde, hvor vi blandt andet også kører med pavilloner for dem. Vi glæder os til at fortsætte det gode samarbejde. 

Karsten Knudsen, Anton Knudsen

Tak til alle der fik jubilæumsfesten til at spille
Hotel Hedegaarden – Lækker tapas
Pleasure Wine – Vin og champagne
PP Wines – Vin og champagne
Bartender Service – Drinks og cocktails
Carlsberg - Fadøl
Kaffebaren – Vejles bedste kaffebar
The Bacons – Livemusik
P.A. Brød – Mini Othello lagkager
Pølesedrengene.dk – Hotdogs/aften og natmad

Se flere billeder på Knud Gades hjemmeside

Knud Gade A/S
Englandsvej 3
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14257233
P nummer: 1000708906

Kontaktperson

Martin Gade
Direktør
martin@knudgade.dk

Send til en kollega

0.047