23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Husk at sæt kryds i kalenderen 14.-17. maj, og besøg Olsons stand i pladesektionen på Elmia messen i

Det vil være en berigende mulighed for at mødes med Olsons team samt prøve maskiner fra vores produktprogram og forstå mere om, hvordan Olsons kan bidrage til din forretning indenfor presser og udstyr i produktionen !

Årets Elmia messe i Jönköping omfatter;

 

Olsons-Sikkerhed i hvert step !

Service

Vores stærke serviceorganisation med lokale teknikere i Scandinavian sikrer problemfri produktion og hurtig respons i tilfælde af akut hjælp.

Vores serviceaftaler giver dig sikkerhed for, at dine maskiner lever op til gældende sikkerhedskrav og giver dig systematisk forebyggende og afhjælpende vedligeholdelse.

 

Connect - vores seneste værktøj til at forbedre produktiviteten og sikkerheden

Kontinuerlig overvågning: Connect sikrer den daglige overvågning, som er afgørende for at opdage og forebygge fejl, inden de fører til produktionsstop eller sikkerhedsrisici.

 

Customer Zone i Olsons Kundcenter:

Sats på en fremtid, hvor vi effektivt administrerer dine servicerapporter og kan følge serviceintervaller.

Indsamling af dokumentation i kundecenteret "Costume Zone" forbedrer kundeoplevelsen, øger overskuelighed og effektivitet samt kommunikation mellem kunder og virksomheder

 

Maskiner og tilbehør

Olsons brede maskinprogram fra førende producenter af presser og perifert udstyr. I vores stand vil du se pressere fra Hursan, Servopress fra G.P.A, kantpresser fra LVD og andet tilbehør til din virksomhed

 

Vi ser frem til at møde dig, og få en snak om hvordan vi sammen kan fortsætte med at drive innovation og fremskridt i pressebranchen.

 

Olsons Maskinservice AB
Hulvej 24
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark

Kontaktperson

Ole Grunnet Sørensen
Area Sales Manager, Danmark
+45 51201383 ole.sorensen@olsons.se

Send til en kollega

0.063