23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød VARGUS ved Masentia MM30 udstilling

Vargus Scandinavia er på plads ved Masentia MM30 udstilling/event den 30. april til 2. maj, hvor man vil demonstrere nogle produkter i deres omfattende program.

Masentia Machining holdes i år for 30. gang, og åbent hus-eventet i Odense-domicilet lanceres derfor med forkortelsen MM30. Som tidligere år vil Vargus Scandinavia være til stede hos Masentia i Odense fra tirsdag den 30. april til og med torsdag den 2. maj.
Der bliver masser af spændende Live-bearbejdning i showrooms.
Vargus bestykker blandt andet en Citizen L12 X LFV, hvor vi bearbejder emner i Titanium Grade 2. Her demonstrerer vi Vargus' nyeste teknologi til fremstilling af Torx og Sekskant i svært bearbejdelige materialer såsom titanium, som er meget anvendt i medicoindustrien. Derudover præsenterer Vargus deres gevindfræse- og dreje-/stikprogrammer til titanium og rustfrit stål. I kombination med Citizen's LFV-teknologi opnår man en optimal og pålidelig produktion.

Tilmelding til MM-30arrangementet kan stadig nås - I kan tilmelde jer på dette link: TILMELD

*******************************************************************************************************
KONTAKT Vargus Scandinavia a/s for ordre eller for yderligere informationer.

Tlf.: +45 8794 4100 
Mail: vargus@vargus.dk

Besøg Vargus e-katalog og webshop HER

VARGUS Scandinavia a/s er NEUMO-Ehrenberg-gruppens danske og nordiske forhandler af skærende værktøjer under paraplyen hos VARGUS Ltd.

© VARGUS Scandinavia er med sit unikke produktprogram blandt Skandinaviens førende leverandører af højteknologiske værktøjer til den spåntagende, metalforarbejdende industri.

VARGUS har et produktprogram, som ingen herhjemme kan matche og er eneforhandler af produkter fra førende producenter. Hårdmetal og værktøjer på et højteknologisk niveau.

VARDEX – GROOVEX – MICROSCOPE - SHAVIV
INGERSOLL - UNION TOOL - DIEBOLD - WIDIA - CHICK - BIMU - IWATA- TAEGUTEC - SUTTON TOOLS - ATOM m.fl.

VARGUS Scandinavia a/s
Danmarksvej 28
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81895511
P nummer: 1002631875

Kontaktperson

Michael Suhr
Office Manager, COO
+45 87944100 michaels@vargus.dk

Send til en kollega

0.047