23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SCHUNK Intec A/S flytter sin virksomhed til Odense

Med start pr. 1. januar 2017 flytter SCHUNK Intec A/S hele sin danske virksomhed til Forskerparken i Odense.

Det nye kontor er et led i den fremtidsstrategi som, sammen med den nye General Manager, skal sikre virksomhedens fortsatte stærke vækst. Virksomhedens langsigtede strategi tegner meget positivt, og det nye kontor vil med flytningen 1. januar ligge i et af Nordeuropas stærkeste udviklingsområder indenfor robot- og automatikteknologi.

 ”Når vi tager næste skridt i vores udviklingsplan, er det naturligt, at vi placerer vores danske virksomhed i Odense. Dette, sammen med rekrutteringen af Per Martens som ny General Manager gør, at vi kan accelerere vores vækst yderligere,” udtaler Tomas Berg, General Manager for SCHUNK AB.

 SCHUNK er en familieejet virksomhed med mere end 2700 ansatte world wide. Med 8 fabrikker og 30 datterselskaber samt forhandlere i mere end 50 lande har SCHUNK en meget stærk markedsposition.Takket være over 11.000 standardkomponenter har SCHUNK verdens stærkeste produktprogram indenfor spændteknik og gribesystemer. Siden 2012 har den tyske målmandslegende Jens Lehmann fungeret som virksomhedens varetegnsambassadør og symboliserer præcis og sikker fastholdelse.

 

Schunk Intec A/S
Forskerparken 10 C
5230 Odense M
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71080412
P nummer: 1002334628

Send til en kollega

0.032